Huis

Het Hospice Wassenaar is klein van opzet, zoals alle hospices in Nederland. Dat moet ook, want het is belangrijk de huiselijke sfeer zo dicht mogelijk te benaderen. Het hospice is gevestigd in oude pastorie met drie verdiepingen; het heeft zes gastenkamers, verdeel over de begane grond en de eerste verdieping.

De zes gasten hebben ieder een ruime, sfeervol ingerichte lichte kamer met een eigen badkamer. Elke kamer heeft een deur naar het balkon. In iedere kamer is er voldoende opbergruimte , er is een eigen koelkast, een comfortabele relaxstoel en natuurlijk een goed, volledig verstelbaar bed. Daarnaast heeft iedere gast zijn eigen TV, telefoon en stereo -installatie.

In de ruime woonkeuken is voldoende plek voor iedereen die wil aanschuiven. Ook kunt u gebruik maken van de zitkamer. Wie even tot rust wil komen, kan zich terugtrekken in de stiltekamer op de bovenste verdieping. Voor de coördinatoren en de vrijwilligers beneden naast de zitkamer is er een aparte ruimte en de verpleegkundige heeft haar eigen kamer op de eerste verdieping. Onderstaand kunt u een kijkje nemen in het Hospice Wassenaar.